lördag 6 juni 2009

Svenska flaggans dag

Äntligen! Nu är det här! Nationaldagen. Jag kunde knappt sonma igår för att det pirrade så intensivt i magen och när jag vaknade i morse var det med den där mysiga känslan man bara har 6:e juni.
Skämt åsido kommer det nog bli rätt så kul dag. Bror Linus och Morbror Michael kommer på lunch med sprit om några timmar. David kommer också hit när han slutat jobba. Det har väl kanske inte så mycket att göra med nationaldagen, som att lilla Camilla jobbar idag och alla andra är lediga. Sen är det ju årets fotbollsmatch framåt kvällen.

Det är kul när svenskar beklagar sig över att man tydligen är rasist om man viftar med en svensk flagga och vill sjunga nationalsången. Det roliga är ju att dom handlingarna nog inte särskilt rasistiska i sig, men om man som svensk känner en längtan att göra det "chances are pretty good, you´re a racist".
Också kul att folk alltid tar upp Norges 17e maj som exempel.
En gång för alla. NORGE ÄR EN TOTALITÄR SOVJETSTAT SOM TYCKER ATT ALEXANDER RYBAK ÄR DET BÄSTA SOM HÄNT MUSIKEN SEN HEROINET!



Avslutningsvis den bästa dubben ever.






Orginalet är inte helt humorbefriat heller. Att dessa människor klarar att gå på toa själva övergår mitt förstånd. Personliga favoriter är att kungen har svårt att komma ihåg vilket år bröllopet är satt(nästa!)och repliken -det företag han byggt upp själv tillsammans med goda medarbetare, men alla rekord slås nog när Silvia inte kan säga två ord utan att titta på fusklappen som hon HÅLLER I HANDEN!
-Han kommer att bli en utmärkt..........(titt på lapp).........ma..make...






Att min gode vän Jonas, som i alla andra fall fördömer dumhet och är av en tänkande och reflekterande natur, tycker att detta är så fint övergår mitt förstånd.

3 kommentarer:

  1. Det är inte det att jag tycker att det är fint, som i gulligt, med de kungliga. Men den konstitutionella monarkin är ett perfekt statsskick! Och det här har vi diskuterat många gånger, och jag känner på mig att vi kommer att diskutera det igen!

    SvaraRadera
  2. Asså, en gång i tiden hade man en kung för att han var starkast och smartast i gruppen av människor man då hängde med.
    Nu tvingas man säga "ers kungliga höghet" och "kronprinssessan" till ett par blankögda halvretards som inte kan stava sina egna namn, för att deras farsa var lika inavlad och inte heller gjort ett vettigt handtag i sitt liv... och det är tydligen bara att acceptera.
    Fram för en lag som säger att om man utmanar Kungen och bevisar att man är bättre an han så får man bli kung tills någon annan utmanar en och vinner.
    Då skulle vi kunna ha Dolph Lundgren som kung!


    I know heroin is bad for you... but it has not hurt my record collection.

    SvaraRadera
  3. skriver du blogg for å provosere petter? ;)
    ikke snakke dritt om rybak altså.. da sender jeg noen nordmenn ned til deg.. også blir neste overskrift på bloggen : "våknet på sykehuset.." hehe.. neida..:)

    og DU da... DU er..er..dum!! ;)

    men kult at du fortsatt skriver! håper alt er bra med dere:) går det bra med rockeshowet??

    klem!

    SvaraRadera