måndag 16 mars 2009

Avsnitt 5

Då har man sett kvällens Charterhjältar. Måste tyvärr säga att det nog var det sämsta hitills. Vi var i och för sig med ganska mycket, men jag tycker ändå att det överlag var ganska trist. Jaja. Jag börjar undra lite vad som händer med vår fallskärmshoppning. Är den bortklippt eller? Ingen reklam för det i slutet av det här avsnittet i alla fall.
Överlag tycker jag nog ändå att serien varit ok. Man blir ju lite irriterad över att så mycket man själv tyckt varit kul och lyckat inte kommit med, men programmet är ju bara 45 min och mycket ska hinnas med.

Det är kul att läsa folk inlägg på http://kanal5.se/web/guest/charterhjaltar
En intressant grej är att dom som inte gillar programmet ofta klagar på att det handlar för mycket om dom som jobbar och att programmet visar för lite av Gran Canarias omgivningar.
Förklaringen är mycket enkel. Detta är INTE ett reseprogram. Det är en serie som handlar om jobbet som reseledare . Formatet kallas "work-reality"=jobbsåpa.
Det är väl ingen som klagar på att Färjan inte visar tillräckligt av Finlands skärgård?
Det är ungefär lika relevant som att säga att man inte gillar Mozarts Trollflöjten, därför att den har för lite elgitarr.

Petter

1 kommentar:

  1. Inte för att Trollflöjten skulle må dåligt av ett par snabba svep och tapping-solo!

    SvaraRadera